Preloader
Winkelwagen
Checkout Secure
GRATIS SNELLE LEVERING

Klantenservice

+31 6 52 21 25 75

Ma-Vr 09.00-18.00u

Betalen

iDeal

Betaal veilig, snel en gemakkelijk via de vertrouwde online betaalomgeving van jouw eigen bank. Aan het einde van het bestelproces word je direct naar de betaalomgeving van jouw bank doorgestuurd. Houdt daarom alstublieft jouw online bankgegevens bij de hand.

iDeal

Bancontact

Een betaling met Bancontact is vergelijkbaar met die van een iDEAL-betaling. Het online betaalproces verloopt via een beveiligde verbinding met de vertrouwde internetbankieromgeving van de koper. De betaling wordt voltooid en vanuit Buckaroo wordt real-time de status van de transactie doorgegeven. Een bijkomend voordeel is dat het een directe en gegarandeerde betaling betreft, dit zorgt voor zekerheid en veiligheid.

Bancontact

Vooruitbetaling

Maak het factuurbedrag veilig en eenvoudig over op onze rekening. Onze betalingsgegevens ontvang je aan het einde van het bestelproces en per e-mail.
De levertijd begint na ontvangst van jouw betaling.

Bankgegevens:
JouwSpeeltuin
IBAN: NL57 INGB 0005 9852 52
BIC/SWIFT: 
INGBNL2A

Vergeet niet uw bestelnummer te vermelden bij uw betaling.

Vooruitbetaling


Creditcard

Betaal veilig, snel en gemakkelijk met jouw creditcard. Aan het einde van het bestelproces word je direct naar de pagina van jouw creditcardaanbieder doorgestuurd. Houd er rekening mee dat de verwerking van jouw betaling eventueel tot 2 werkdagen duren kan.

Let op: Bestelnaam en naam van de kaarthouder dienen identiek te zijn.

MasterCardVisaAmerican Express


PayPal

Betaal veilig, snel en gemakkelijk met PayPal. Aan het einde van het bestelproces word je direct naar PayPal doorgestuurd.

PayPal


Op rekening - binnen 14 dagen betalen

Na verzending van jouw bestelling heb je 14 dagen de tijd om te betalen. Je ontvangt na verzending via Klarna per e-mail jouw rekening. Maak het rekeningbedrag uitsluitend aan Klarna over.

Meer informatie hierover vind je op: www.klarna.nl

Klarna Pay Later


ApplePay

Betaal snel en eenvoudig via ApplePay door jouw betaling te bevestigen in jouw Wallet-App via Face-ID of Touch-ID op één van jouw Apple-apparaten. Zorg ervoor dat de betaling van te voren op jouw apparaat in jouw Wallet-App is geactiveerd.

ApplePay

 

Added to cart!
Gratis Snelle Levering 100% Veilige Speeltoestellen Klantvriendelijk Advies Montage mogelijk WebwinkelKeur Certificaat Gratis verzending bij bestellingen van €50,- of meer Je komt in aanmerking voor gratis verzending Besteed SYMBOL$x voor gratis verzending Je hebt gratis verzending Gratis verzending bij een besteding van $x GRATIS SNELLE LEVERING Je komt in aanmerking voor gratis verzending Gratis verzending bij een besteding van €50,- of meer Je komt in aanmerking voor gratis verzending!