Preloader
Winkelwagen
Checkout Secure
GRATIS SNELLE LEVERING

Klantenservice

+31 6 52 21 25 75

Ma-Vr 09.00-18.00u

TIP | Zijn Speelhuisjes Voor In De Tuin Makkelijk In Elkaar Te Zetten?

February 22, 2021

Zijn speelhuisjes voor in de tuin makkelijk in elkaar te zetten? Ons eerste antwoord zal zijn; JA! Graag lichten we ons antwoord toe in onderstaande video. 

Zijn speelhuisjes voor in de tuin makkelijk in elkaar te zetten?

Over het algemeen is de montage van speelhuisjes vrij eenvoudig. Vergeet ook niet dat als het huisje eenmaal is gemonteerd, dit vanaf dat moment altijd kan worden gebruikt. Maak je dus niet teveel zorgen, het valt best mee! Afhankelijk van het model kan een tuinhuisje uit één of meerdere stukken bestaan. Als je gewoon netjes de instructies volgt, ben je meestal zo klaar.

De lichtere versie speelhuizen, bijvoorbeeld de modellen die van katoen worden gemaakt, worden meestal geleverd in een bijbehorende zak. In deze gevallen is de montage vaak nog eenvoudiger dan wanneer het huisje is gemaakt van hout of plastic. Meestal worden ook de tools die je nodig hebt om het huisje in elkaar te zetten meegeleverd met het pakket.

Over ons

JouwSpeeltuin webshop: https://jouwspeeltuin.nl/​​​​​​
JouwSpeeltuin op Instagram: https://www.instagram.com/jouwspeeltu...
JouwSpeeltuin op Facebook: https://www.facebook.com/jouwspeeltui...
JouwSpeeltuin op Google+: https://g.page/jouwspeeltuin/​​​​​​​
JouwSpeeltuin op Pinterest: https://nl.pinterest.com/joshuaagtere...
JouwSpeeltuin YouTube-kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCvaA...

Ma-Vr: 09.00-18.00u
E-mail: info@jouwspeeltuin.nl
WhatsApp: +31 6 52 21 25 75
Telefoon: 085 - 808 81 74

Kijk voor meer informatie op onze website!


Older Post Newer Post


0 comments


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Newsletter

Over ons

JouwSpeeltuin - Natuurlijk spelen!

Er is toch niets mooier dan kinderen die op natuurlijke wijze samen spelen? Daarom is het ons doel om kinderen uit te dagen en ze natuurlijk laten spelen. Onze kwalitatief hoogwaardige (houten) klimtorens, speelhuizen, schommels, trampolines, pannakooien en speelelementen, veranderen in combinatie met speelse features jouw tuin in een fantasierijke speelplaats!

Wie zijn onze klanten?

Door onze groeiende kennis van zaken, bieden wij niet alleen speeltorens voor privégebruik aan, maar produceren wij ook volgens gecertificeerde speeltoestellen voor het openbaar gebruik. Hierdoor zijn onze speeltoestellen ook op kleuterscholen, scholen, openbare speeltuinen, e.d. te vinden.

Service en vriendelijkheid staan voorop

Onze competente klantenservice helpt je graag bij jouw vragen en opmerkingen. Vriendelijk advies en een goede service zijn voor ons zeer belangrijk. Wij bieden competent advies, goede service en hoogwaardige producten aan.

Kwaliteit, veiligheid en vertrouwen

Onze speeltoestellen bestaan uit hoogwaardige producten met veel aandacht voor de beste kwaliteit. De veiligheid van jouw kinderen staat bij ons immers voorop.

  • Stabiele en duurzame constructies
  • Onderhoudsvrij, hoogwaardig premium product
  • Op veiligheid geteste kwaliteit
  • Professionele productie
  • Massieve balustrades

Onze missie

Onze missie is het ontwerpen, produceren en in de markt zetten van speeltoestellen die plezier, functionaliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden aan gezinnen. Bij het ontwerpen van al onze speeltoestellen, accessoires en de montagematerialen staat de veiligheid van het kind voorop.

Added to cart!
Gratis Snelle Levering 100% Veilige Speeltoestellen Klantvriendelijk Advies Montage mogelijk WebwinkelKeur Certificaat Gratis verzending bij bestellingen van €50,- of meer Je komt in aanmerking voor gratis verzending Besteed SYMBOL$x voor gratis verzending Je hebt gratis verzending Gratis verzending bij een besteding van $x GRATIS SNELLE LEVERING Je komt in aanmerking voor gratis verzending Gratis verzending bij een besteding van €50,- of meer Je komt in aanmerking voor gratis verzending!